Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Care.Connect&Padel [Dutch]

16 September 2022 @ 13:00 - 18:00 CEST

Hoe maken we de zorg duurzaam en toekomstbestendig? Hoe gaan we om met technologische innovaties? En hoe maken we de zorg weer aantrekkelijk voor de nieuwe generatie? Grote vraagstukken, die we alleen samen kunnen oplossen. Daarom nodigen we vertegenwoordigers van ziekenhuizen, bedrijven en investeerders van harte uit voor de netwerkbijeenkomst Care.Connect & Padel.

De eerste editie vindt plaats op vrijdag 16 september 2022, van 13:00 tot 18:00 uur (met na afloop BBQ) in Zwijndrecht. Care.Connect wordt georganiseerd door Zorginnovaties010. Dit programma van de gemeente Rotterdam en Erasmus MC heeft als doel om zorginnovaties sneller op de markt brengen.

Keynote Diederik Gommers

Tijdens elke editie van Care.Connect gaan we in een informele setting met elkaar in gesprek over een ander onderwerp. Bij de eerste editie staat het onderwerp Artificial Intelligence & Data centraal. Prof. dr. Diederik Gommers, Intensivist en afdelingshoofd bij de OK en Intensive Care in het Erasmus MC, geeft zijn visie over de zorg van de toekomst. Ook belicht hij zijn plannen voor een Intensive Care 2.0. Daarnaast zijn er presentaties van ondernemers en investeerders, die hun oplossingen voor de uitdagingen van de zorg toelichten.

Padel spelen en daarna netwerken tijdens de BBQ

Maar we doen meer dan met elkaar praten; we komen ook zelf in beweging. Tijdens elke netwerkbijeenkomst staat een andere sport centraal. Dit keer is dat padel, de snelgroeiende en populaire racketsport, die een soort combinatie is tussen tennis en squash. Na een korte introductie nemen we het op de baan tegen elkaar op, waarmee we indirect nog meer verbinding maken met elkaar. Dat is belangrijk, want alleen als ziekenhuizen, bedrijfsleven en investeerders samenwerken, kunnen we de vraagstukken van de toekomst beantwoorden. Na afloop gaan we bbqen en verder netwerken!

Praat en padelt u met ons mee? Meld u dan nu aan! Wees er snel bij, want we hebben plek voor maximaal 50 personen!

Meer info: https://www.lifesciencesandhealth010.nl/events/care-connect-padel/

Aanmelden: https://www.aanmelder.nl/135623/subscribe

Details

Date:
16 September 2022
Time:
13:00 - 18:00 CEST
Event Category:
Website:
https://www.aanmelder.nl/135623/subscribe

Venue

TopSpinPlaza Zwijndrecht
Winkelhaak 11
Zwijndrecht, 3335KG
+ Google Map
View Venue Website