Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kennissessie ‘Kunstmatige intelligentie: kansen en gevaren’ [Dutch]

30 November 2021 @ 16:00 - 18:00 CET

De opkomst van kunstmatige intelligentie (KI) is niet te stuiten en brengt ongekende transformaties teweeg in bijna alle denkbare industrieën en sectoren. In toenemende mate kunnen cognitieve systemen net als mensen analyseren, denken en voorspellen door opgedane ervaring. De mens zelf zal op vele vlakken worden voorbijgestreefd door snellere, slimmere en completere KI-systemen. Deze ontwikkelingen kunnen organisaties gevaren, maar absoluut ook kansen bieden.

Wat betekent dit concreet voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hierop voor?

Onzekerheden over disruptieve technologieën zorgen onder andere voor angst, variërend van robots die de wereld overnemen tot concretere vrees voor dataprivacy en steeds complexere technologie. Die angst voor het onbekende zorgt ervoor dat organisaties vaak te traag in beweging komen en niet optimaal gebruik maken van de kansen die kunstmatige intelligentie hen kan bieden. Hierover én over de juridische kant van kunstmatige intelligentie, gaan we het op 30 november met u hebben.

We nodigen u graag uit op 30 november om 16.00 uur. Het evenement zal in verband met de huidige coronabesmettingen alleen digitaal plaatsvinden.

Venue

Online Event